Welkom bij JCCM Consultancy

Wij zijn gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige consultancy- en trainingsdiensten. Met onze specialisatie in CDD, AML, CFT en Sancties zijn we dé expert die jouw organisatie nodig heeft. Onze visie gaat verder dan alleen voldoen aan de vereisten; wij streven naar een betere focus op de juiste dingen. Samen creëren we een meer effectieve, proportionele en risicogebaseerde manier van werken. Ontdek hoe wij jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

“Transforming Compliance: Empowering You to Do the Right Things”

Onze visie, Focussed on doing the right things, komt voort uit ervaring uit de praktijk, waaruit een bijzonder lage effectiviteit blijkt. Wetgeving kan vaag, onduidelijk of tegenstrijdig zijn. We zien een opkomend “Paper Compliance” systeem, waarbij het afvinken van checklists en het vermijden van theoretische risico’s de boventoon voeren. Dit heeft schadelijke gevolgen, zoals hoge kosten, een focus op de-risking en de demotivatie van medewerkers. Het is tijd voor verandering. Bij JCCM Consultancy streven we naar een meer risico gebaseerde, effectieve en proportionele aanpak, waarbij impact centraal staan.

Gelukkig lijkt een kentering aanstaande. Niet alleen financiële instellingen zien de problemen, maar ook de toezichthouders. Belangrijke stappen in de goede richting worden gezet, waarbij het compromis tussen DNB en banken een actueel succes is. Bij JCCM Consultancy zijn wij goed gepositioneerd om bij te dragen aan deze verandering. Wij geloven erin dat dit begint bij het beantwoorden van de vraag waarom we doen wat we doen en door het stellen van heldere en goed meetbare doelen. Daarmee zijn wij uniek, en goed in staat om te helpen bij het opzetten van een praktijkgerichte aanpak waarbij de focus ligt op het identificeren en beheersen van reële risico’s.

“Van herstel naar balans”

Leer meer over ons

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe JCCM Consultancy u kan helpen bij het navigeren door de uitdagingen van het compliance landschap en het realiseren van uw visie op verantwoord zakendoen!

Maak een afspraak
...

Wouter Jonker

Oprichter