Onze diensten

Wij staan klaar om samen te werken met onze klanten en hen te begeleiden bij het navigeren door de complexe wereld van compliance. We bieden maatwerkoplossingen die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook praktisch en haalbaar zijn.

Consultancy

We bieden maatwerkoplossingen die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook praktisch en haalbaar zijn. Bij JCCM Consultancy geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie om dit te bereiken.
Versterking van uw interne expertise
Opzetten en begeleiden van projecten
Optimalisatie van intern beleid en processen

Trainingen

Ontdek onze trainingen, gedreven door onze visie: Focused on doing the right things! Laat je inspireren door onze onderscheidende aanpak, die voorziet in unieke inzichten en praktische toepassingen. We leggen de nadruk op het begrijpen van het grotere plaatje en het vertalen van deze kennis naar concrete praktijksituaties.
Unieke en onmisbare inzichten voor iedereen binnen het vakgebied
Focus op interactie
Praktische toepassingen geplaatst in een holistisch perspectief

Wij bieden op dit moment onderstaande trainingen aan. Daarnaast kunnen wij ook trainingen op maat voor uw organisatie verzorgen.

Nieuwe inzichten in anti witwassen: De essentie van ons handelen

Een training bestaande uit twee dagdelen. Leerdoelen zijn onder meer het geven van een holistisch beeld van hoe het systeem is opgebouwd, juridisch in elkaar zit, hoe het is ontstaan, wie de betrokken partijen zijn, wat (de geldstromen zijn die) we in de praktijk zien, wat de successen zijn, de kritiek en toekomstige ontwikkelingen.

Sancties in perspectief

Een training van één dagdeel over sanctie wet- en regelgeving en de toepassing daarvan in de praktijk. Leerdoelen zijn onder meer inzicht geven in waar sancties vandaan komen, welke type sancties er zijn, wat de betrokken partijen zijn, maar vooral ook hoe financiële instellingen zorgen dat ze voldoen aan deze wet- en regelgeving.

Kom meer te weten over onze diensten